Onsdags serien i gang igjen

ASF
20.08.2018
Velkommen til høstserien!

Thomas vil fortsette å bistå som trener (se nedenfor). Veiledning gis fra RIB og via VHF, og filme/ta bilder på vannet.

Vi vil fortsatt bruke Storbåtgruppens Facebook-side for bilder, kommentarer og diskusjon.

Hver onsdagsregatta innledes med en treningsstart kl 18.15 (Dummy-start) som avblåses etter 5 minutter. Vi seiler på utlagt startlinje og topp-merke i vindøyet. 3 onsdager har vi distanseseilas på faste merker, de øvrige onsdager seiler vi to runder på en passe lang pøsebane.

SUPER-onsdager som vi arrangerer sammen med nærliggende seilforeninger har vært en suksess. Stor deltakelse og mange båter både fra Nesodden (medarrangør) og fra Bærum.

Slik blir terminlisten for resten av årets onsdags-serie (sett av i kalenderen!):

Høst

• 22. august (distanseseilas - Hollender-brief) - Trener-Thomas

• 29. august (Superonsdag Nesodden)

• 5 september

• 12. september (Superonsdag Asker) - Trener-Thomas

• 19. september (distanseseilas)

• 26. september - Trener-Thomas

3 siste onsdager er klubbmesterskap med to tellende regattaer i sammendraget.

Vel møtt!

LENKE TIL PÅMELDING: https://www.sailracesystem.no/regatta?regatta=3104