Båtplass i Asker Seilforening, Bryggelaget

02.02.2018
Er du interessert i båtplass i Asker seilforenings bryggelag og vil bli andelseier, anmoder vi om at du tar kontakt med Bryggelaget på emailadressen «bryggelaget@askerseil.no» for nærmere info og eventuelt søke om kjøp av plass.

Sjansene for å få kjøpt mindre plasser er størst, mens for de større har vi lengre ventelister. Vi trenger uansett å vite hvem som er kan være interessert i å kjøpe en andelsplass i anlegget da vi er kjent med at det er flere andelseiere som vurderer salg av andelen sin.

Vi ønsker kontakt med alle som er interessert og spesielt de som kan trenge de minste plassene.

Pr i dag har vi en 2.0 meters plass ledig for salg på F brygga. Bor du i Asker,  er/blir medlem i Asker Seilforening, kan du kjøpe denne i dag J

De minste plassene er flotte jolleplasser og er ypperlige for de som ønsker å følge ivrige seilere på fjorden eller har andre sysler i den flotte skjærgården utenfor Tangen. Eller hva med yngre redere som trenger plass for sin første skute.

Mer info finner dere under fanen «anlegg» på Asker seilforenings hjemmeside, se lenke: