Gode hjelpere

​Flotte folk som har gitt mange barn flotte opplevelser!

03.10.2018
Denne flotte gjengen har tatt i mot ca 200 barn på Børsholmen i sommer og gitt de et minne for livet.
Det er mange forskjellige aktiviteter i Asker Seilforening, ikke bare trening med regattaseiling som mål!
Vi har stadig besøk fra skoler,  institusjoner og foreninger i distriktet.
Disse gjestene ønsker vi å gi en god opplevelse og en liten smak av seil- og sjøliv.

I år har i overkant av 200 barn og ungdom vært på besøk på Børsholmen i tillegg til våre etablerte aktiviteter.
Disse har en utrolig positiv og hyggelig gjeng tatt i mot på en fantastisk måte.

I vårsesongen hadde vi besøk av tilsammen 180 ungdommmer fra Risenga Ungdomsskole fordelt på 6 mandager. Vi kunne ikke vært heldigere med været og ungdommene - og skolens ledelse - er strålende fornøyd med opplevelsene de hadde på Børsholmen.

I høst har vi hatt besøk av 2 grupper 7-åringer fra Barneidretten. Da 7-åringene var på besøk var forholdene litt mer utfordrende men med blide, trygge og positive ledere var det også da bare smil å se på fjorden.

Jakob Aadnesen, Ottar Wille, Tom Skjønberg, Sverre Gylseth, Lasse Naumann og Tommy Bergman  - tusen takk for innsatsen!
(Tommy var ikke tilstede da bildet ble tatt)

Er det flere som kan tenke seg å være med på dette? Spør en av "gutta" om deres erfaringer - vi tror de har hatt det gøy!