Kurskatalog 2018 er klar!

22.01.2018
I Asker Seilforenings "Skipperskole" har vi praktiske og teoretiske kurs på alle nivåer, fra Båtførerprøven til D5L/D5LA.
Kurskatalogen for sesongen 2018 er nå klar!

​Enten du er helt nybegynner og vil lære litt grunnleggende om praktisk seiling eller vil utvide kompetansen din med et mer omfattende teoretisk kurs, har vi i Asker Seilforening et tilbud til deg.  Vi arrangerer kurs som vi tror vil trygge seilasen og gi deg en bedre opplevelse når du er på sjøen.

Våre kurs er åpne for alle, også for deg som ikke er medlem i Seilforeningen!

Klubbhuset vårt fungerer svært godt som undervisningslokale,  i tillegg har vi undervisningslokaler på tradisjonsrike Børsholmen som ligger like ved siden av Asker Seilforening.

Kursene våre er blitt populære fordi de samler folk med like interesser og sans for seiling og båtliv. På kurskveldene treffes likesinnede til stimulerende undervisning, diskusjon og prat.

Kurskatalogen finner du her.