Oppstart kurs D5L og D5LA (Fritidsskippersertifikat).

D5L begynner  9. oktober (mandager) og varer frem til ca 1. mai.
D5LA begynner 10. oktober (tirsdager) og varer frem til rett over jul.

Asker Seilforenings kurskvelder er dyrebare fristunder for salte sjeler. Hver vinter de siste 10 år har vi kjørt kurs og eksamener for D5L og D5LA (Fritidsskippersertifikat).

Det er gøy med stor båt, supergøy er det å leie stor båt i utlandet. Gøy er det også på våre kurskvelder, der lærere og elever deler erfaringer og problemstillinger. Vi er glade for at vi får til disse kursene i våre lokaler.

D5L begynner straks etter høstferien og vil holde hus i Asker Seilforenings klubbhus mandager kl 18 til 21 fra 9. oktober og varer frem til ca 1. mai.

D5LA begynner 10. oktober (tirsdager) og varer frem til rett over jul.

Si fra om du er interessert, sjekk lenken over, tenk gjennom om du har tid (og får lov..). Du trenger ikke drømme om jordomseiling for å ta Fritidsbåtskippersertifikat, det er plenty grunner til å gå på kurs.

Send meg en mail og si fra om du er interessert, enda bedre få med deg en venn, så kan dere studere sammen!! Så følger jeg opp med informasjon og svar på spørsmål.

skipperskolen@askerseil.no

Ramsalt hilsen