Påmelding til Sjøsprøyt 2018 er åpnet!

Sjøsprøyt 2018​

07.01.2018
Sjøsprøyt er et av de mest populære fritidstilbudene i skolens sommerferie i Asker.
Påmeldingen har åpnet!

​Sjøsprøyt har gjennom flere tiår etablert seg som ett av de mest populære fritidstilbudene i Asker for barn og unge i aldersgruppen 7-13 år. Vi har også i sommer gleden av å invitere til et aktivt fritidstilbud med lek og læring i fokus.

Ved siden av lek og moro er vi opptatt av at alle deltakere skal være i aktivitet og lære å sette pris på sjølivets gleder. Sjøsprøyt er et sted man bruker vinden til å surfe, ikke internett! Vi har tilgang på seilforeningens forskjellige båter, Feva'er og Andunger, samt seilbrett og kanoer!

Det vil også bli rikelig anledning til å bade og kose seg, fiske krabber og bli kjent med andre barn og få nye venner! Seilforeningen stiller med erfarne seilere som instruktører, som hver får ansvar for fire-fem barn.

Les mer om Sjøsprøyt her!

Meld deg på Sjøsprøyt 2018 her!