Påmelding til Sjøsprøyt 2019 er åpnet!

Meld deg på Sjøsprøyt 2019 her

​Sjøsprøyt gir grobunn for trygge barn på vannet

02.01.2019
Sjøsprøyt er et av de mest populære fritidstilbudene i skolens sommerferie i Asker.
Påmeldingen har åpnet!

Sjøsprøyt har gjennom flere tiår etablert seg som ett av de mest populære fritidstilbudene i Asker for barn og unge i aldersgruppen 7-13 år.

Vi har også i sommer gleden av å invitere til et aktivt fritidstilbud med lek og læring i fokus.

Ved siden av lek og moro er vi opptatt av at alle deltakere skal være i aktivitet, bli trygge på vannet og lære å sette pris på sjølivets gleder.

Seilforeniingen har et stort utvalg av båter, både seilbåter, seilbrett, kanoer og robåter. Barna får prøve seg på det meste, avhengig av vær og barnas nivå.

Det vil også bli rikelig anledning til å bade og kose seg, fiske krabber og bli kjent med andre barn og få nye venner.

På Sjøsprøyt buker vi erfarne seilere som instruktører, som er opptatt av at barna får en god oppplevelse hos oss. Hver instruktør har ansvar for fire-fem barn.

Les mer om Sjøsprøyt her

Meld deg på Sjøsproyt 2019 her