"Ungdomsbåt" til Asker!

​Tilbud til de unge seilerne i Asker Seilforening!

24.04.2018
Har du lyst til å seile Express?
Asker Seilforening har kjøpt en veldig fin båt som vi vil låne ut til de unge seilerne i Asker.
Båten egner seg godt for 4 personer og er en super regatta- og turbåt.

​Er dere en gjeng på som har lyst til å seile sammen? Eller har du ingen å seile med, men har lyst til å være med ut?

X'en er seilklar om noen få uker og vi låner den bort til dere som har seilt jolle eller brett og nå har lyst til å prøve noe større.
Båten kan brukes til Onsdagsregattaer, en tur utpå når det frister eller helge-/ferieturer.

X'en har gode resultater å vise ti og har bra seilgarderobe med både tur og regattaseil

Vi ser for oss at det etableres 1 eller 2 lag med 3-5 seilere som disponerer båten og har ansvaret for den gjennom sesongen.
Kanskje ett lag bare har lyst til å seile Onsdagsregattaer og et annet har lyst til å bruke den til tur? Eller man seiler Onsdagsregatta annenhver uke? Dette finner vi ut av.

Ta kontakt med Audun Gjøstein (920 13 504) eler Tor Ingebrigtsen (900 10 400) og meld deres interesse!